Преглед на целата листа
  • SEK | 5.39 | 6.57 | 5.98
  • CHF | 51.90 | 56.30 | 53.99
  • GBP | 66.80 | 71.30 | 69.03
  • AUD | 36.90 | 41.20 | 39.27
  • JPY | 0.46 | 0.51 | 0.48
  • DKK | 7.42 | 9.06 | 8.24
  • HUF | 0.20 | 0.21 | 0.19
  • NOK | 5.74 | 7.01 | 6.37
  • CAD | 38.60 | 42.90 | 40.85
  • USD | 51.50 | 55.90 | 53.82

1

2

3

z-index
left

Новости

right

е-Билтен

* За регистрација пополнете го полето Одјави ме од Newsletter
bg

Конвертор на валути

* Пополнете ги сите полиња погоре пред да го извршите пресметувањето.

Дали сте задоволни од професионалноста и љубезноста на вработените во ЦКБ?

Гласај

Мапа на банкомати

Мапа на експозитури