Преглед на целата листа
  • SEK | 5.83 | 7.11 | 6.47
  • CHF | 51.30 | 55.50 | 53.14
  • GBP | 68.00 | 71.90 | 69.77
  • AUD | 39.10 | 42.70 | 41.04
  • JPY | 0.44 | 0.48 | 0.46
  • DKK | 7.45 | 9.10 | 8.27
  • HUF | 0.20 | 0.21 | 0.20
  • NOK | 5.96 | 7.28 | 6.62
  • CAD | 40.00 | 43.65 | 41.85
  • USD | 49.60 | 53.40 | 51.71

1

2

3

z-index
left

Новости

right

е-Билтен

* За регистрација пополнете го полето Одјави ме од Newsletter
bg

Конвертор на валути

* Пополнете ги сите полиња погоре пред да го извршите пресметувањето.

Дали сте задоволни од професионалноста и љубезноста на вработените во ЦКБ?

Гласај

Мапа на банкомати

Мапа на експозитури